Biliardo sisitema


Biliardo automatizavimo programinis kompleksas

 

Su programinio komplekso «SSS biliardas" pagalba vadybininkai ar barmenai gali padaryti išankstinį įrašą ir sudaryti žaidimų tvarkaraštį, parduoti susijusias paslaugas ir produktus. Apšvietimas virš stalų įjungiamas programoje automatiškai stalo atidarymo metu. Sistema leidžia kontroliuoti stalo atidarymo laiką ir automatiškai apskaičiuoti žaidimo kainą, pailginti stalus žaidimo pratęsimui ir iš anksto sustabdyti pardavimą kitiems žaidėjams. Programa suteikia įvairias žaidimų apmokėjimo galimybes: išankstinis arba faktinis apmokėjimas, o  taip pat įvairūs žaidimų apribojimų būdai: be apribojimų, su laiko limitu ar suma. Kiekvieno žaidimo apskaita sistemoje savininkams leidžia užkirsti kelią negautam pelnui dėl vadybininkų ir barmenų nesąžiningumo.

Kuriant programą buvo įgyvendinta įforminimo galimybė lošimo stalų užsakymams iš baro ar restorano. Sąskaita už žaidimą gali būti įtraukta į bendrą sąskaitą už stalą,  taip pat  ir išspausdinta atskirai, pavyzdžiui, darbo vietoje pas vadybininką.

Svarbi ,,SSS biliardas" produkto ypatybė yra galimybė pritraukti klientus, siūlant nuolaidas, iš karto perkant keliais paslaugas - pavyzdžiui, perkant žaidimą pateikiama programos kontroliuojama  nuolaida chill out.

,,SSS biliardas"  lengvai integruojasi į kitus ,,SSS verslo kontrolės sistemos" linijos produktus - tai viešbučių, saunų ir kitų   paslaugų sferos įmonių  automatizavimą.